020-355 31 11 vastgoed@lebo.nu

LEBO is als een van de eigenaren betrokken bij de transformatie van winkelcentrum Osdorpplein en de zuidwestelijke Sloterplasoever tot het Kloppend Hart van Amsterdam Nieuw-West. Centrum Nieuw-West heeft een verzorgingsgebied van 150.000 inwoners dat in de komende 25 jaar door zal groeien naar 250.000 inwoners. Het centrale schakelpunt in dit nieuwe stadshart wordt gevormd door twee bouwblokken van LEBO Vastgoed; Blok B en Blok C

Blok C -aan het Osdorpplein, naast de HEMA- wordt een alzijdig modern nieuw gebouwencomplex met 171 woningen (waarvan 52 in de sociale huur en 119 in de vrije sector huur) ca 6.000 m2 commerciële ruimten en ca. 221 parkeerplaatsen. In de plint komt een mix van dagelijkse boodschappen, een stedelijke horecavoorziening en aantrekkelijke retailfuncties. Verder komt hier een moderne parkeergarage. In de bovenbouw realiseren we ruime stadsappartementen verdeeld over drie bouwblokken gericht op het sociaal, midden en hoger segment.

We zijn er trots op om met deze ontwikkeling een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Centrum Nieuw-West tot het Kloppend Hart van dit deel van Amsterdam.

 

Meer weten?

Meld u dan hieronder aan als geïnteresseerde. Dan houden we u graag op de hoogte.